A fotóműhely stábja

Szabó Ivett / fotóművész

Szabó Ivett / fotóművész

A csapatot szakmailag vezeti, tanítja és dicséri. Ő garantálja a magas szakmai színvonalat, és mindenkit arra biztat, hogy tanuljon meg mindent, amit a fotográfiáról meg lehet tanulni utána pedig felejtse el és engedje, hogy a szíve vezesse a kezét, amikor fotóz.

Két kicsi gyermek anyukája, közgazdászként diplomázott, hat éves kora óta fotóz.

Telek Balázs / fotóművész

Telek Balázs / fotóművész

Kreatív és mindig tele van új ötletekkel, Ő az aki minden különleges részletet le fog fotózni az esküvőtökön, és mellette Ti is játékossá és vidámmá váltok.

Balázs a magyar fotóművészeti élet csúcsán van. Folyamatos kiállításai mellett egyetemi szinten képzi a jövő fotósait. Please google Telek Balázs :)

Deák Kristóf / stop motion fotográfus

Deák Kristóf / stop motion fotográfus

Amikor a Kristóf odaér valahova ott kisüt a nap. Nem tudjuk eldönteni, hogy egy svéd turistára vagy egy égen kacarászó bárányfelhőre hasonlít jobban, de annyi biztos, hogy a jókedve ragadós.

A Fimművészeti Egyetem hallgatója, és biztos, hogy egyszer még sikítani fogunk amikor a nevét mondják Cannes-ban.

Böszörményi Péter / stop motion fotográfus

Böszörményi Péter / stop motion fotográfus

Akkor érzi a legjobban magát amikor kamera van a kezében, mi pedig akkor, amikor csodálkozva meglátjuk mennyi részletet és érzést vett észre és őrzött meg a jövőnek. Jókedvű, jóindulatú és nagyon emberséges. Jó a közelében lenni.

A Fimművészeti Egyetem hallgatója, és ott lesz Cannes-ban a Kristóffal.

Virág Alida / grafikus

Virág Alida / grafikus

A mi szívünk és lelkünk, mindenkit biztat, meghallgat és jó tanácsokat is ad.

Amit mi fotósok elrontunk megjavítja. Olyan módon nyúl a képekhez amiről korábban nem is álmodtunk, a biztos technikai tudás mellett megtalálja a módot arra hogyan terelje a figyelmet az érzésekre egy képen.

Pető Krisztina (Micike) / sminkes

Pető Krisztina (Micike) / sminkes

Az igazi neve Micike. A sztárokat sminkeli, és azokat a szerencséseket akik nálunk találkoznak vele. A nők legszebb arcát varázsolja elő. Még nem láttunk Tőle olyan sminket ami ne lett volna tökéletes és elképesztően szép.